fbpx

TITULL


Me ane te ketij dok'umenti vertetojme se subjekti "OSHAEDU-Murat Şahin Demir" me NIPT M01307007A prej dates 01.10.2021 ka ofruar sherbimin e shendetit dhe sigurise ne pune per Albayrak Insaat - Dega Shqiperi, ne projektin
dertimi i 522 banesave, 37 ambjente tregetare, 380 vendparkimeve dhe Qender Tregetare ne kuadrin e projektit te rindertimit te Qytetit laç (vlera e Tenderit: 321 000 000 TRY)

Murat Şahin Demir ka sherbyer si specialist i sigurise ne pune.

Servet BİRGÖREN

Project Manager 

Punonjësit aftësohen për praktikën e Sigurisë në Punë. Një çertifikatë që konfirmon se ai mori pjesë në këto trajnime

Regjistrimi i të gjitha rreziqeve dhe masave që duhet të merren në vendin e punës nga një ekip në vendin e punës.

RRETH NESH

Përafërsisht 10 vjet përvojë në shëndetin dhe sigurinë në punë.

Na telefononi

 

Whatsapp : 00 355 69 350 57 75

 

e-mail : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Gazete

Copyright (c) OSHAEDU 2020. All rights reserved.