fbpx

RRETH NESH

Murat Şahin DEMİR

Inxhinier i Fizikës MSc
Specialist i Sigurisë në Punë

OSH 192 Orë
OSH 233 Orë

 

EKSPERIENCA
1-) 13.10.2016-05.12.2019
Shefi i Shëndetit dhe Sigurisë në Punë

• Ndërtimi i çelikut Aksal ( Projekti i Ri i Aeroportit ISTANBUL )

Në fabrikë dhe në Stamboll projektet e reja të aeroportit të vendosura në Antalia, Specialisti i Sigurisë në Punë në ekipin tim, së bashku me miqtë, menaxhon instalimin dhe praktikën në terren të Sistemit të Sigurisë në Punë, në prodhimin dhe montimin e çatisë së ndërtesës së Terminalit (34 000 TON STEEL) dhe hangare C-D TYH (17 000 TON STEEL). Kam punuar si Shef Sigurie.

2-) 01.03.2013-12.10.2016
Specialist për Shëndetin dhe Sigurinë në Punë

• Njësia e Shëndetit dhe Sigurisë së Përbashkët e Zinxhirit të Jetës (ANTALYA)

Unë kam shërbyer si Specialist i Shëndetit dhe Sigurisë në Punë në shumë kompani të mëdha dhe të vogla.
Më të rëndësishmet nga këto janë ndër hotelet e grupeve në Antalya Center.

“Hotele Barut” (12 hotele) https://www.baruthotels.com
"Hotele me modë" (4 Hotele) https://www.trendy.com.tr

Pas vitit 2014, kam punuar plotësisht në punët e ndërtimit. Midis këtyre, kam punuar si shef i sigurisë në punë në ndërtimin e hotelit të parkut të temave "Toka e lagends" në pronësi të Grupit Hotel Rixos, ndërtimi më i madh kompleks në Antalia.

https://thelandoflegendsthemepark.com

 

Read more...
Subscribe to this RSS feed